cropped-Q_Logo.png

Joaz Villas

JoazVillas is een verzameling van diverse premium villa’s in Bali. Luxe en comfort staat hier bovenaan. Moderne villa’s met typische Indonesische invloeden nabij Canggu. Een van dé opkomende hotspots op het eiland Bali.

Achtergrond

JoazVillas benaderde Qreator voor het ontwerpen van het logo en de website. Momenteel worden de villa’s ontworpen en daarna begint de bouw van de villa’s.

Opdracht

Website, Logo

Ontwerp

Tijdens een persoonlijk gesprek bespraken we de wensen en eisen van de opdrachtgever. De uitstraling van Joaz Villas is luxe, maar de Indonesische invloeden mogen niet ontbreken. Tijdens het gesprek kwam de typische structuur van de daken ter sprake. Deze houten balken zijn zichtbaar aan de binnenkant van het huis en zijn zeer karakteristiek voor de uitstraling van de villa’s. Tijdens het ontwerp van het logo is dan ook rekening gehouden met deze belangrijkste speerpunten tijdens het gesprek. Het logo van JoazVillas is dan ook een afgeleid van de structuur van de daken zoals deze ook zichtbaar zijn als men daadwerkelijk in de villa verblijft. Tevens is de houtkleur dé kleur die bij het gehele project naar voren komt.