cropped-Q_Logo.png

Grasmaaierservice Geleen

Grasmaaierservice Geleen benaderde Qreator voor het ontwerpen van een nieuw logo en het moderniseren van de bestaande website.

Achtergrond

De opdrachtgever had zelf al een vrij duidelijk beeld van het gewenste logo. Zo was het belangrijk dat het logo enerzijds simpel werd, maar dat er ook een zitmaaier in verwerkt zou worden. Wat betreft de website hebben we de oude website doorgenomen en bepaald welke inhoud overgezet diende te worden naar de nieuwe website. Daarnaast is het belangrijk dat de website hoog in de zoekopdrachten tevoorschijn komt als men zoekt naar grasmaaiers in Limburg. Om dit te verwezenlijken hebben we de bestaande inhoud zodanig aangepast zodat zoekmachines de website makkelijker kunnen vinden en de website hoger in de rankschikking komt.

Opdracht

Website, Logo

Ontwerp

Tijdens het ontwerp van het logo is de zitmaaier volledig met de hand ontworpen door Qreator. De opdrachtgever ondersteunde hierin door de details van een zitmaaier door te geven. Op basis van de kleuren in het logo is uiteindelijk de website vormgegeven.