cropped-Q_Logo.png

B Scheffers Glazenwasserij & Schoonmaakservice

B. Scheffers Glazenwasserij en Schoonmaakservice is een bekende glazenwasserij in de regio. Met een goede reputatie en uitstekend vakwerk is het bedrijf in de laatste jaren flink gegroeid.

Achtergrond

B. Scheffers glazenwasserij en schoonmaakservice benaderde Qreator voor een volledige huisstijl en website. Boy had reeds een logo, maar dit logo was inmiddels aan verandering toe. De nieuwe website zou dan ook naadloos moeten passen bij het nieuwe logo. Hierbij staat de kleur blauw centraal en moeten zowel het logo als de rest van de huisstijl een moderne look krijgen.

Opdracht

Website, Logo, Flyer, Visitekaartje

Ontwerp

Voor het ontwerp is gekozen om met de kleuren blauw en wit te werken. Deze kleurcombinatie oogt fris en modern. Qua typografie is gekozen voor dikke letters. Deze zijn zowel duidelijk leesbaar, als modern. Ook de website heeft deze kleurstelling gekregen. Daarbij is ook gekozen voor een donkere kleur om het contrast te vergroten. De beschikbare diensten zijn makkelijk te bereiken door middel van grote knoppen en ook de Google reputatie is direct zichtbaar voor bezoekende klanten.